Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een product retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na factuurdatum zonder opgave van reden te annuleren via info@tinadewiljes.nl.

U heeft na deze annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op uw rekening. Alleen de kosten voor deze retourzending  naar de salon zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Alleen een product met alle geleverde toebehoren en  in de originele staat en verpakking kunnen aan de salon geretourneerd worden. Producten die gebruikt en/of opengemaakt zijn, worden, om hygiënische redenen, niet retour genomen. Om gebruik te maken van dit uw retourrecht kunt u contact met ons opnemen via info@tinadewiljes.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@tinadewiljes.nl.  Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Langs komen mag natuurlijk ook altijd