Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via UWEMAIL@uwwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren. 

 

Uitsluiting van het retourrecht is slechts mogelijk voor producten:

*   wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

*   wanneer de producten gebruikt zijn.

 *  die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

 *  die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

 *  die snel kunnen bederven of verouderen;

 

Garantie en klachten

 

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. 

Indien u tijdig contact met ons opneemt, binnen 14 dagen na factuurdatum, zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

 

TINA DE WILJES beauty & lifestyle

Pastorieweg 13
9989BL Warffum
info@tinadewiljes.nl
06-36508322
KVKH nr: 02044588
BTW nr: NL001120503B54

 

Retourformulier