Bindweefsel massage


Na het volgen van de cursussen NATURAL FACE LIFTING, COLLAGEEN BOOST, TONE BOOST en de MERIDIANEN-massage, ben ik er trots op fantastische huidverbeterende massages aan te kunnen bieden.

 

Bindweefsel bestaat uit collagene vezels, elastine en een grondsubstantie, geeft stevigheid, veerkracht en volume aan de huid. De fibroblasten zijn betrokken bij de aanmaak van bindweefsel en daarbij van groot belang. Vanaf ongeveer het vijfentwintigste levensjaar neemt de activiteit van de fibroblasten af, waardoor de aanmaak van collageen en elastine vermindert en de eerste lijntjes zichtbaar worden.

 

Bindweefselmassages (in combi met de andere massages) zijn dieptemassages voor je huid, een echte work-out voor het gezicht. Sporten voor je huid. Na de eerste behandeling zie je al resultaat. Je kunt zelfs spierpijn ervaren en de huid zal waarschijnlijk warm/rood aanvoelen. De stevige grepen stimuleren de doorbloeding van de huid, de werkstoffen worden beter opgenomen en de fibroblasten worden gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe collageen.

 

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed, voelt steviger, littekens verzachten en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. (na de behandeling altijd een glas water drinken.) De beste massage voor een betere huid.

Tijdens deze massages wordt er gewerkt op de aanhechting van de spieren, de spieren, het bindweefsel en collageen. 

 

BINDWEEFELMASSAGE                                   60 min.                                                                          € 65,00                      BINDWEEFELMASSAGE KUUR  in overleg