ENVIRON BEHANDELINGEN


De ENVIRON ® behandelingen bieden de huid een maximum aan voedende, huidverbeterende ingrediënten en zorgen voor een gezonde, stralende huid. De meest verse vormen van vitamine A, C en anti-oxidanten worden met behulp van geluidsgolven en kleine electrische impulsen in de onderste huidlagen gebracht. Op deze manier wordt de collageenproductie gestimuleerd waardoor lijntjes verzachten en de elasticiteit toeneemt en wordt de hydratatie verhoogd. De Environ® behandelingen zijn geschikt voor ALLE HUIDTYPES en zijn zeer doeltreffend voor de door de zon beschadigde huid, pigmentatie, voortijdige veroudering, droge huid,, littekens, gevoelige huid en de acne huid. ENVIRON DISCOVERY                                  60 minuten                       € 65,00    

                                                   

Tijdens deze eerste behandeling wordt na een complete en grondige huidanalyse de huidconditie en huidwensen exact bepaald, een gelaatsbehandeling gegeven en in overleg een behandelplan opgesteld. 


ENVIRON ESSENTIAL                                 60 minuten                           € 75,00

 

Bij deze essentiele behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie (veroudering, dehydratatie, gevoeligheid, pigmentatie)

 


ENVIRON INTENSIVE                                 100 minuten                          € 120,00

 

Een luxe behandeling, voor wie alleen het beste wil.

Deze ultieme intensive behandeling verhoogd aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke Ionzyme® DF probe  wordt tijd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Gevolgd door een opname bevorderend masker. (veroudering, dehydratatie, gevoeligheid, pigmentatie)


ENVIRON FOCUS                                        75 minuten                         € 85,00

 

Bij deze behandeling behandelen we 2 belangrijke probleemzones met de Ionzyme® DF probe. Waardoor de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aangepakt worden. Daarna zorgt een opname bevorderend masker voor resultaten op het volledige gelaat.

 


ENVIRON MANUELE BEHANDELINGEN         60 minuten                        € 75,00

 

Wanneer het Ionzyme® Df apparaat voor u niet geschikt is, zijn er ook manuele behandelingen met zeer goede resultaten. 

                                 


ENVIRON FOCUS-ON TEXTURE (peeling)

 

Een peeling kuur van 3 tot 6 behandeling. Ideaal voor rimpels, verslapping en puistjes.

Deze revolutionaire benadering van peeling bereikt ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging. Er wordt een lage concentratie lactaatzuur gebruikt om de pH van de huid te verlagen en het vrijgeven van groeifactoren te stimuleren. Dit resulteert in een strakkere en gladdere huid. De peeling vernietigd bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor een huid met lijntjes en rimpels, dikke, ruwe huid of probleemhuid, beschadiging door de zon, acne en rosacea. De behandeling wordt in kuur aangeboden voor optimaal resultaat.

 

FOCUS-ON TEXTURE                                    60 minuten                        € 75,00

FOCUS-ON TEXTURE                                    60 minuten (3x)                € 210,00 

FOCUS-ON ACNE                                          30 minuten   (3x)                € 90,00

FOCUS-ON ROSACEA                                   30 minuten (6x)                 € 180,00