Speciale gezichtsbehandelingen


 

Uw huidconditie verandert continu door verschillende factoren zoals leeftijd, milieu, hormonen, omgeving en weersinvloeden.

Iedere huid heeft daarom regelmatig behoefte aan behandelingen met krachtige werkstoffen, deze optimaliseren het vernieuwingsproces van uw huid en geven haar een enorme energieboost.

Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse wordt er een persoonlijk verzorgingsprogramma voor u samengesteld. Huidproblemen worden aangepakt en uw huid zal in een betere conditie komen.

______________________________________________________________________________________

 

Acne Behandeling

Er zijn heel veel verschillende vormen van acne, daarom is er in de salon ook geen standaard acne behandeling. Als we je huid hebben kunnen bekijken stellen we een behandelplan op. We richten ons tijdens de behandelingen voornamelijk op het verminderen van bacteriën op de huid, het verwijderen van ontstekingen en onzuiverheden, het dunner maken van de huid en op de littekens.

                                                                        Acne Therapy (fruitzuur en uitreinigen)             € 45,00

                                                                        Acne Litteken Therapie                                    € 75,00

                                                                        Kuur in overleg

                                                      

_____________________________________________________________________________________________________________

Fruitzuur behandeling:

De Fruitzuur Therapy zorgt voor een gezonde, stralende huid. Huidproblemen zoals: acne, littekens, rimpelvorming en pigment plekjes zijn uitermate geschikt voor fruitzuurbehandelingen.

 

Fruitzuur behandeling                                          € 47,50

Fruitzuur behandeling en bindweefselmassage       € 60,00

Kuur in overleg

 

 

 

 

___________________________________________________________________________

 

Bindweefselmassage:

Bindweefselmassage is een dieptemassage voor je huid. Sporten voor je huid. Na de eerste behandeling zie je al resultaat. Je kunt zelfs spierpijn ervaren en de huid zal waarschijnlijk warm/rood aanvoelen. 

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed, voelt steviger, littekens verzachten en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. (na de behandeling altijd een glas water drinken.) De beste massage voor een betere huid

 

Bindweefselmassage behandeling                                                                                            €   47,50

Bindweefselmassage kuur (6x)                                                                                                 € 225,00 


Microneedling:

Met een microneedling behandeling worden microscopisch kleine kanaaltjes in de huid gemaakt, waardoor het mogelijk is om werkzame stoffen diep in de huid te brengen. De werkstoffen behandelen/voeden de huid optimaal en de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Een goede behandeling tegen huidveroudering.
Microneedling is geschikt voor alle huidtypen doordat de diepte en snelheid aangepast worden aan de huid. Microneedling kan ook zeer goed plaatselijk worden ingezet tegen littekens en pigmentvlekken.

 

Microneedling behandeling                                                                                                      € 75,00

Kuur in overleg